Liidikone

Valjasta digimainonta väsymättämäksi liidikoneeksi

Jokainen yritys tarvitsee riittävästi uusia asiakkaita menestyäkseen. Valitettavasti 50% uusista suomalaisista yrityksistä lopettaa toimintansa 5 vuoden kuluessa, ja usein kyseessä on ehtynyt uusasiakasvirta. Liidien hankkiminen jää helposti kertaluontaiseksi vedoksi paniikin iskiessä.

Vaikka yrityksellä olisi hyvin organisoitu asiakashankinta, saattaa yksittäisen liidin, saati uuden asiakkaan hankkimiseen mennä huomattava määrä aikaa ja rahaa. Liidinhankinta kannattaa ehdottomasti optimoida, ja samalla varmistaa luotujen asiakassuhteiden pitkäkestoisuus.

Digimainonnan kehittyminen on tuonut aikaisemmin vain suuryritysten saatavilla olevat työkalut pienyrittäjienkin saatavilla. Xpedition Liidikone on palvelukonsepti, joka on suunniteltu nimenomaan tähän tarpeeseen - rakentamaan pienille yrityksille maailmanluokan puoliautomatisoitu järjestelmä, joka tuottaa laadukkaita myyntiliidejä - pienillä kustannuksilla!

Image

Pyydä ilmaista auditointia

Kiinnostuitko? Auditoimme mielellämme nykyisen digimainontasi, ja arvioimme minkä verran Xpedition Liidikone voisi tuottaa teille liidejä  ja millä hinnalla. Ota yhteyttä!