Google Ads mainonta tuo välittömästi asiakkaita yrityksesi sivustolle

Google Ads hakukonemainonta varmistaa, että asiakkaasi löytävät sinut kun he tekevät hakuja Googlessa tai Google Maps -karttasovelluksessa. Kun yrityksesi näkyy hakutulosten ensimmäisellä sivulla, saat leijonanosan tarjolla olevasta liikenteestä. 

Google Ads (tunnettiin ennen nimellä Google Adwords) on Googlen mainostenhallintasovellus. Sen kautta tehdään mainontaa Google hakuun, Google Mapsiin, Youtubeen sekä miljoonille muille verkkosivustoille jotka näyttävät mainoksia Google Adsin kautta.

Image

Google mainonnalla lisäät myös puhelinsoittojen ja käyntien määrää yrityksessäsi

Google mainonnalla voit myös lisätä sisään tulevien puheluiden määrää. Mainoksiin voidaan liittää puhelinnumero, ja mobiililaitteilla näytettävissä mainoksissa voidaan klikkaus ohjata suoraan soittamaan yrityksenne numeroon. 

Google Maps toiminnon avulla ihmisiä voidaan ohjata yrityksesi fyysiseen sijaintiin. Haku voidaan kohdistaa vain yrityksenne osoitteen lähellä tehtäviin hakuihin, jolloin mainos johtaa entistä todennäköisemmin käyntiin yrityksessänne. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ravintoloille, kampaamoille, kukkakaupoille ja muille fyysisestä sijainnista riippuvaisille yrityksille.

Olemme Google Partners -sertifioitu yritys

Google Partners -sertifioidut yritykset pitävät todistetusti yllä ammattitaitoaan Google mainonnan nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Tämä takaa asiakkaille Googlen ohjeiden mukaan rakennetut ja optimoidut mainoskampanjat, mikä laskee kustannuksia ja lisää mainosten tehokkuutta.

Ekman Xpedition Productions on Google Partners -yritys. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa, tehokasta ja läpinäkyvää Google mainoskampanjoiden hallintaa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Kuinka voimme auttaa?

Onko sinulla kysyttävää Google mainonnasta tai haluatko tarjouksen? Täytä vain alla olevat lomakekentät ja olemme yhteydessä.