Mainonta Googlen hakukoneessa tuo välittömästi asiakkaita yrityksesi sivustolle - saat 75€ ilmaista mainosrahaa* uudelle mainostilille!

Google Ads hakukonemainonta varmistaa, että asiakkaasi löytävät sinut kun he tekevät hakuja Googlessa tai Google Maps -karttasovelluksessa. Kun yrityksesi näkyy hakutulosten ensimmäisellä sivulla, saat leijonanosan tarjolla olevasta liikenteestä. 

Google Ads (tunnettiin ennen nimellä Google Adwords) on Googlen mainostenhallintasovellus. Sen kautta tehdään mainontaa Google hakuun, Google Mapsiin, Youtubeen sekä miljoonille muille verkkosivustoille jotka näyttävät mainoksia Google Adsin kautta.

Varmista että yrityksenne ei jää kilpailijoiden jalkoihin! Tarjoamme nyt kaikkiin uusiin mainostileihin jopa 75€ arvosta ilmaista mainosrahaa.

Google mainonta

* Saat enintään 75€ arvosta ilmaista mainontaa tilisi oltua käynnissä 30pv. Ilmaisen mainosrahan määrä vastaa ensimmäisen 30pv aikana mainontaan käytettyä mediabudjettia.

Google mainonnalla lisäät myös puhelinsoittojen ja käyntien määrää yrityksessäsi

Google mainonnalla voit myös lisätä sisään tulevien puheluiden määrää. Mainoksiin voidaan liittää puhelinnumero, ja mobiililaitteilla näytettävissä mainoksissa voidaan klikkaus ohjata suoraan soittamaan yrityksenne numeroon. 

Google Maps toiminnon avulla ihmisiä voidaan ohjata yrityksesi fyysiseen sijaintiin. Haku voidaan kohdistaa vain yrityksenne osoitteen lähellä tehtäviin hakuihin, jolloin mainos johtaa entistä todennäköisemmin käyntiin yrityksessänne. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ravintoloille, kampaamoille, kukkakaupoille ja muille fyysisestä sijainnista riippuvaisille yrityksille.

Mitä Googlessa mainostaminen maksaa?

Maksat vain, kun käyttäjät aktivoituvat eli esimerkiksi klikkaavat mainostasi käydäkseen sivustollasi tai soittaakseen yritykseesi. Tämä niin sanottu mediabudjetti maksetaan suoraan Googlelle. Tämän lisäksi mainostoimisto veloittaa kampanjoiden rakentamisesta ja tulosten optimoimisesta.

Pyydä tarjous Google Ads mainonnasta yrityksellenne
Image

Kuinka voimme auttaa?

Onko sinulla kysyttävää Google mainonnasta tai haluatko tarjouksen? Täytä vain alla olevat lomakekentät ja olemme yhteydessä.